Menu
Your Cart

Δυσκοιλιότητα-Πέψη-Διάρροια

Κωδικός προϊόντος: 93095 Stock: ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ
To Leviaclis ενδείκνυται για την καταπολέμηση της δυσκοιλιότητας, ακόμα και παρουσία σπλαχνικής υπερευαισθησίας (π.χ. ευερέθιστο κόλον), ραγάδων και αιμορροΐδων. Το προϊόν απελευθερώνει το έντερο και έχει προστατευτική δράση, με αποτέλεσμα να μειώνει τις ενοχλήσεις, τον ερεθισμό και τη φλεγμονή που..
9,99€ 11,50€
Κωδικός προϊόντος: 93096 Stock: ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
Το Leviaclis Pediatric ενδείκνυται για την καταπολέμηση της δυσκοιλιότητας σε παιδιά και βρέφη, ακόμα και παρουσία σπλαχνικής υπερευαισθησίας (π.χ. ευερέθιστο κόλον), ραγάδων και αιμορροΐδων. Το προϊόν απελευθερώνει το έντερο, έχει προστατευτική δράση, με αποτέλεσμα να μειώνει τις ενοχλήσεις, τον ε..
10,99€ 12,50€
Κωδικός προϊόντος: 404615 Stock: ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ
Aboca Sollievo Physiolax ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΥKOΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚHΣ ΕΝΤΕΡΙΚHΣ ΔΙEΛΕΥΣΗΣ ΜΕ ΣEΝΝΑ Φιαλίδιο με 45 δισκία των 420mg το καθένα. Το Sollievo Advanced Physiotransit δισκία είναι ένα προϊόν 100% φυσικό δημιουργημένο από τις προηγμένες επιστημονικές πλατφόρμες της Έρευνας Aboca που έχουν επιτρέψει ..
9,49€ 13,90€
Κωδικός προϊόντος: 800414 Stock: ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ
Το Reduflux™ είναι το νέας γενιάς αλγινικό προϊόν. Περιέχει το συστατικό Phycodol™, ένα υψηλής ποιότητας εκχύλισμα φαιοφυκών. Το Phycodol™ αλληλεπιδρά με τα γαστρικά υγρά του στομάχου σχηματίζοντας ένα ανώτερο προστατευτικό φραγμό για άμεση καταστολή της παλινδρόμησης των οξέων και για μακράς διάρκε..
5,25€ 7,00€
Κωδικός προϊόντος: 800415 Stock: ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ
Τι είναι το Redugas™ Το Redugas™ έχει μοναδική διπλή δράση αφού ανακουφίζει άμεσα από το φούσκωμα ενώ ταυτόχρονα προλαμβάνει την επανασσυσώρευση αερίων. Το Redugas™ περιέχει το συστατικό Lycosyl™ το οποίο συνδιάζει την αποτελεσματικότητα της σιμεθικόνης με την αποδεδειγμένα ευεργετική δράση των πρεβ..
8,20€ 10,50€
Κωδικός προϊόντος: 405605 Stock: ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ
Για την συμπτωματική αντιμετώπιση της οξείας και χρόνιας διάρροιας και στην επίμονη συμπτωματολογία γαστρεντερικών διαταραχών σε παιδιά και ενήλικες.ΔΙΟΣΜΕΚΤΙΤΗΣ - φυσική άργιλος με προσροφητικές και καλυπτικές ιδιότητες. Σταματάει την διάρροια με φυσικό τρόπο και μειώνει τα συμπτώματα και τον πόνο ..
5,60€ 8,00€
Κωδικός προϊόντος: 406940 Stock: ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ
Gastrotabs Rapid  30 ΔΙΣΚΙΑ Το Gastrotabs Rapid είναι ένα αντιόξινο συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή ταχέως διαλυόμενων δισκίων  με την τεχνολογία RAPID TABS. Διαλύεται σε λιγότερο από ένα λεπτό βοηθώντας στην άμεση ανακούφιση από την καούρα και την δυσπεψία.Μόλις τα δισκία&nbs..
6,50€ 8,90€
Κωδικός προϊόντος: 406990 Stock: ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ
Το Anti Gas Pepsis είναι στιγμιαίο ανθρακούχο χωνευτικό ποτό με τις ιδιότητες της σόδας, ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει άμεση ανακούφιση από τα συνοδά συμπτώματα των διαιτητικών παρεκτροπών (υπερφαγία), όπως το φούσκωμα και η δυσφορία.Χωρίς ζάχαρηKατάλληλο για διαβητικούς ασθενείςΕνδείξεις:Πίεσ..
4,90€ 7,00€
Κωδικός προϊόντος: 404473 Stock: ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ
Τα Eva Intima Lax είναι ειδικά σχεδιασμένα πρωκτικά υπόθετα με αναβράζουσα δράση τα οποία διευκολύνουν την απομάκρυνση των ενσφηνωμένων κοπράνων με τον πιο εύκολο και ανώδυνο τρόπο χάρη στις μικροφυσαλίδες που απελευθερώνουν σταδιακά. Παράλληλα με το εκχύλισμα χαμομηλιού που περιέχουν ανακουφίζουν ά..
6,93€ 9,90€
Κωδικός προϊόντος: 201803 Stock: ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ
Medilax-N Παιδικά μικροκλύσματα με χαμομήλι & μολόχα Άμεση ανακούφιση των συμπτωμάτων της δυσκοιλιότητας & του τεινεσμού Τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα Medilax-N μικροκλύσματα περιέχουν φυσικά εκχυλίσματα χαμομηλιού και μολόχας και προορίζονται για την ανακούφιση από τη δυσκοιλιότητα. Η ειδική σύνθε..
8,20€ 11,70€
Κωδικός προϊόντος: 406991 Stock: ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ
Η αύξηση της ηλικίας συνοδεύεται από σταδιακή εξασθένιση σημαντικών οργανικών λειτουργιών. Η λειτουργία του στόμαχου δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση στον κανόνα αυτό. Κατά την γήρανση, η παραγωγή του υδροχλωρικού οξέος συχνά μειώνεται, παραμένοντας ωστόσο σε σχετικά επαρκή επίπεδα για τη διάσ..
22,20€ 29,95€
Κωδικός προϊόντος: 95300 Stock: ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ
Το Dulcosoft είναι ένα μαλακτικό των σκληρών κοπράνων που χρησιμοποιείται για τη συμπτωματική αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας προσφέροντας μια φυσική αίσθηση ανακούφισης από τη δυσκοιλιότητα. Οδηγίες Χρήσης: Το Dulcosoft είναι ένα διάλυμα με ουδέτερη γεύση. Μπορεί να αναμιχθεί άμεσα με ένα ποτό της ..
7,12€ 8,90€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 15 (2 Σελ.)