Εξαιτίας τεχνικού προβλήματος το Point System διακόπτεται και όσοι συνδρομητές μας έχετε πόντους προς εξαργύσωση καλέστε στο τηλεφωνικό μας κέντρο 2103006300 για να ενημερωθείτε πως θα πραγματοποιηθεί η εξαργύρωση τον πόντων που είχατε συλλέξει.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών που αναπτύξαμε, το Point System.

Point System:

Κάθε προϊόν που αγοράζετε αντιστοιχεί σε ένα συγκεκριμένο αριθμό πόντων (εξαιρούνται από την συλλογή πόντων συγκεκριμένοι κωδικοί πχ βρεφικό γάλα, βρεφικές κρέμες κτλ). Κάθε προϊόν που αγοράζετε αναφέρει τους πόντους που κερδίζετε. Οι πόντοι που συλλέγετε φαίνονται στο λογαριασμό σας στο ηλεκτρονικό μας φαρμακείο. Κάθε 400 πόντοι που συλλέγεται αντιστοιχούν σε 3.00€. Μπορείτε κάθε 400 πόντους να εξαργυρώσετε άμεσα τα 3.00€ στην αγορά που θα πραγματοποιήσετε. Είναι απλή διαδικασία καθώς συμπληρώνετε τους πόντους που επιθυμείτε να εξαργυρώσετε στο ειδικό πεδίο στο καλάθι σας και σας αφαιρείται αυτόματα η αξία των πόντων σας. Οι πόντοι σας ισχύουν για 6 μήνες και ειδοποιήστε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τους αριθμούς των πόντων σας που πρόκειται να λήξουν 30 ημέρες πρίν. Μπορείτε να αφαιρέσετε έως και 800 πόντους ανα παραγγελία και έως 400 πόντους για παραγγελίες που περιέχουν ένα προϊόν.

Προσοχή:

Η υπηρεσία αφορά μόνο τους εγγεγραμένους χρήστες στη σελίδα μας που ολοκληρώνουν τις παραγγελίες τους ηλεκτρονικά μετά από σύνδεση στο λογαριασμό τους. ΄Εχετε δυνατότητα να δημιουργήσετε λογαριασμό όποια στιγμή το θελήσετε και αν επιθυμείτε οποιαδήποτε διευκρίνηση ή βοήθεια που αφορά τη διαδικασία είμαστε στη διάθεση σας. Για τη δημιουργία του λογαριασμούς σας απαραίτητη είναι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορούμε να σας δημιουργήσουμε και λογαριασμό σύνδεσης τηλεφωνικά καλώντας μας στο 210 300 6 300. Η δημιουργία λογαριασμού θα σας βοηθήσει πολύ στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας καθώς με τη χρήση του ονόματος χρήστη (username) και του κωδικού (password) που εχετε επιλέξει εσείς δεν χρειάζεται να συμπληρώνετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τκ, τηλέφωνο κτλ) κάθε φορά που ολοκληρώνετε μια παραγγελία. Η δημιουργία λογαρισμού σας βοηθάει επίσης να βλέπετε τις παλίοτερες παραγγελίες που έχετε πραγματοποιήσει ώστε να έχετε άμεση πρόσβαση στα προϊόντα της αρεσκείας σας. Ακόμα μπορείτε με το πάτημα ενός κουμπιού να επαναλάβετε προηγούμενη σας παραγγελία.